mandag 10. mai 2010

Eksamensradio.

RADIO DKL.

Vi i gruppe 3 NN har valgt å lage en podcast til eksamen. Denne podcasten handler om nettvett og kreativ bruk av digitale medier.
I denne radiopodcasten får du høre om de farer som lurer når elever og lærere skal lage mediefiler og legge ut på nettet. Personvernloven, åndsverksloven og straffeloven trer meget raskt inn i bildet, om man ikke har kunnskap om hva som er lov, og hva som ikke er lov.

Programleder Håvard Moe leder samtalen med Synnøve Ellingsen og Randi Kvasnes, og sammen gir de gode eksempler på hva som faktisk er lov, og hvor spennende medieskaping i skolen kan bli.Gode nettsteder som Et klikk for mye blir også brukt som eksempler på steder der foreldre og lærere kan hente informasjon og inspirasjon til å formidle til elevene hva som kan bli følgene av lovbrudd, dersom de blir tatt. Gode eksempler på musikk hentet fra nettstedet ccMixter hører du også på denne sendingen.
Bildet er et skjermkutt fra redigeringprogrammet Audacity, der vi bruker flere lydspor over hverandre, slik at musikk og verbale innslag glir harmonisk over hverandre.

For å lytte til podcasten vår kan dere trykke dere inn på linken som ligger oppe til venstre på siden og heter Radio DKL - Eksamensradio.

Her er link til podcasten på gabcast:

http://www.gabcast.com/gc1/index.php?a=episodes&id=34939

og

her er RSS adresse for å abbonnere på podcasten: http://www.gabcast.com/casts/34939/rss/rss.xml


God fornøyelse
fra
Gruppe 3 NN
og
Radio DKL.

1 kommentar: